Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

8,0 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,0
Comfort
7,9
Locatie accommodatie
8,3
Faciliteiten
7,4
Personeel
8,5
Waar voor uw geld
8,2
Beoordelingen
    Erwin Vos
    nl
    7,5
    19 oktober 2017
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    Sommige zaken zijn aan vervanging toe.
    De prijs
    P.J.H.
    nl
    5,4
    30 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Wim
    be
    7,5
    17 september 2017
    Check in verliep wat moeizaam, we moesten een kwartier ons best doen om de op de achtergrond luid snurkende zaakvoerder wakker te krijgen. (best hilarisch wel maar na een lange rondrit niet wat we nodig hadden :-) )
    Zeer goede bedden Ongelooflijk ruime kamer Propere badkamer Zeer goeie locatie om de streek te bezoeken
    Gerard
    nl
    6,2
    3 september 2017
    Matig
    Ontbijt erg sober
    Ruime kamer
    Guy
    be
    7,5
    27 augustus 2017
    Ideaal hotel voor een kort verblijf voor mensen op doorreis.
    Wat verouderde maar ruime kamers. Ontbijt was niet voorzien, maar indien nodig was er toch gratis een kop koffie, glas fruitsap en een muffin te bekomen.
    Karen
    nl
    7,5
    15 juli 2017
    Net hotel met ruime kamer
    Continental breakfast = muffin met koffie en jus d'orange maar meer kan je ook eigenlijk niet verwachten voor deze prijs
    Ruime kamer, groot bed, vriendelijk personeel. Prima prijs kwaliteit verhouding.
    Hennie
    nl
    7,9
    11 oktober 2016
    Rooklucht in de kamer
    Vriendelijk petsonerl
    Ronaldua
    nl
    7,1
    26 september 2016
    Prima verblijf. Kamer voldeed aan onze verwachting
    Donkere kamer
    Lokatie
    Getty
    nl
    7,1
    19 september 2016
    Grote redelijk nette kamer aan een drukke doorgangsweg.
    Ligt aan een drukke verkeersweg. Water toevoer bij douche beperkt. Je moet je best doen om nat te worden.
    Grote kamer. Mogelijkheid tot het openen van de ramen.
    wimmaaskant
    nl
    5,8
    30 augustus 2016
    Wat smakeloze inn, niet erg vriendelijke ontvangst
    Goede ligging tov de Outlet Tanger
    Steven De Jonge
    us
    7,9
    13 augustus 2016
    het ontbijd was een muffing en koffie maar aan de overkant zit een ihop daar kan je goed ontbijten
    schoon en netjes klein hoteletje maar wel alles schoon en ruime kamer
    Tom
    nl
    7,9
    7 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ingrid
    nl
    6,2
    3 juli 2016
    Tegenvallertje
    Continentaal ontbijt stelt niks voor, een "halve" muffin en een kop koffie, thee en jus'orange that's all, dan kun je beter aangeven dat er geen ontbijt is, daarom is er mogelijk ook geen aparte ruimte om dat "ontbijtje" te nuttigen, dat gebeurt nl in de lobby en daar staan 2 stoeltjes, ben je nr 3 heb je pech. Op basis vd boordelingen geboekt, maar prijs kwaliteit viel mij erg tegen
    Locatie was prima, dichtbij o.a. the Amish county, restaurants en supermarkt. Ruime, schone kamer voorzien van koelkastje en magnetron
    Denise
    nl
    8,3
    12 mei 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    AE_H
    nl
    7,1
    17 april 2016
    oké
    Ontvangst was niet heel hartelijk.
    Goede locatie, schoon en prima bed.
Sluiten